1
Košarka

FOTO: Starsport

ATAMAN ŽELI IGRAČA PARTIZANA U PANATINAIKOSU: Pored Papapetrua mogao bi i on u Atinu! (FOTO)

Objavljeno: 22.04.23 u 09:50

Turski trener pravi ozbiljan tim.

Kako navode grčki mediji Ergin Ataman bi trebao da preuzme klupu Panatinaikosa i potpiše ugovor na dve godine. Tamošnji mediji prenosi, da bi budući trener Atinjana mogao dobede igrača Partizana, Zeka Ledeja.

Zeleni’ su imali lošu sezonu u Evroligi, pa nisu spremni  za još jedan debakl, i okrenuli su se iskusnom Erginu Atamanu, koji će očigledno dobiti tim po svojoj želji kako bi jurio najveće domete. Već se unazad neko vreme spekuliše o dolasku Luke Vildoze iz Crvene zvezde, dok sada Grci tvrde i da je Lidej iz redova ‘crnobelih‘ na vrhu liste želja Turčina.

FOTO: Starsport

Ono što ide na ruku Atamanu i PAOu jeste i to da Lideju ističe ugovor na leto, pa će biti slobodan u izboru sredine, a ono što mu definitivno ne ide, jeste činjenica da je već nastupao za Olimpijakos, što na kraju krajeva i nije prevelik problem.

Ledej trenutno ima pred sobom najvažniji deo sezone sa Partizanom, jer su mu ostale utakmice u plejofu ABA lige, kao i u Evroligi gde će u TOP 8 fazi igrati protiv Reala iz Madrida.

BONUS VIDEO:

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter