43
Košarka

FOTO: STARSPORT

VULETIĆ O POVRATKU ŽOCA U REDOVE CRNO-BELIH: ‘Ne sporim njegovu veličinu, ali zašto se Obradović pre pet godina nije vratio u Partizan?’

Objavljeno: 21.04.23 u 11:25

‘Kada nije mogao da radi za ozbiljan novac, onda se odlučio da dođe u klub koji voli i vrati ga na staze slave!’

Bivši potpredsednik FK Partizan, Vladmir Vuletić, bio je gost na televiziji ‘Nova S‘ gde je govorio o dugu KK Partizan prema državi.

Vuletić je tokom emisije izneo mišljenje o povratku Željka Obradovića na mesto šefa struke crno-belih.

FOTO: STARSPORT

– Kao što to ne Njegoš kaže: „Nebo nema bez groma cijenu.“ Tako isto, bez crne, bela ne bi vredela. Ono jedino što je belo u Partizanu u ovom trenutku je čovek koji se vratio – Željko Obradović. Jeste čovek koji se sticajem okolnosti vratio… Partizan je Željko Obradović. Partizan je kao brend u tom pogledu kao brend Željka Obradovića – istakao je Vuletić i nastavio:

– Reći ću vam zašto sumnjam u povratak Željka Obradovića, a vi možete da me spalite na lomači. U vreme kada se vratio Željko Obradović bila je korona, nemojte do zaboraviti. Završavala se korona. U tom periodu, dvoranski sport je bio devastiran. Ne samo košarka, dvoranski sport u načelu. U prvoj godini su i dalje nošene maske, bile su poluprazne dvorane… Željko Obradović nema nijedan posao u tom momentu. Nijedan klub Evrope nema te budžete… S budžetima s kojima je raspolagao Željko Obradović, osim Partizana, govorim kasnije. Sa svim tim budžetima i drugi treneri bi dobro prolazili.

Novo pitanje nije bilo potrebno, jer je Vuletić sam dodao:

– Govorim o činjenici da te budžete posle korone niko više nije mogao ni da pomisli da ostvari. Nisam siguran da je mogao da bira gde će da radi. Za manje novca, za dosta manje novca. Onda se odlučio, vrlo mudro, kao partizanovac, kada već ne može da radi za ozbiljan novac, onda ću da radim za klub koji volim i njega ću da vratim na staze slave. To nije plemenito jer je korona sprečila da on negde drugo uzme veći novac. Zašto se nije vratio pre pet godina u Partizan? Ne sporim ništa ovde o veličini Željka Obradovića – zaključio je Vuletić.

222
462

43 Komentara

  1. Profa napisao statut FK Partizana tako da sami predlazu skupstinu,sami sebe predlazu i sami sebe biraju.Njih samo Bog po ovom statutu moze smeniti.Profo svaka ti cast

    0
    0
    Odgovori
  2. Vuletić je očigledno druga struja, ona protiv Ostoje, i sada preko leđa Željka Obradović, ratuje sa Ostojom. Obradović je imao ponude pre dolaska u Partizan, ali nije hteo da radi, hteo je pauzu. Da je želeo veći novac, imao bi ga i prošle i ove godine.
    Vuletić je još jedan od ljigavaca u sportu, nevažno za koga se bori. Ostoja svakako nije primer časti, ali onda pljuni njega, a ne svetsku veličinu.

    13
    5
    Odgovori
  3. Samo Zvezdasi neka cute, jer kako oni obezbedju novac i iz kojih izvora i ko im pomaze, to javna Tajna i Sramota.

    14
    20
    Odgovori
  4. Ja sam zvezdas , ali pre svega neko ko voli i prati kosarku vec dugo ( pored toga sto sam je igrao 20 godina ) .Stvarno se pitam da li je moguce da neko kaze ovakvu glupost , i to jos partizanovac .
    Zeljko nije u svim klubovim imao najvece budzete ( Joventut, Beneton…) . I kada je imao najvece budzete takmicio se protiv timova koji su imali identicne budzete , nije on titule osvajao protiv Zvezde, Cibone… ili Unikahe ili Arisa.
    Nego protiv CSKA, Makabija, Reala,Barce,Olimpijakosa…
    I da, Zeljko se vratio jer nije mogao naci drugi posao.Pa u svakom momentu ima bar 10 klubova koji imaju veci budzet od Partizana a voleli bi Zeljka za trenera.

    Bas veliku GLUPOST je covek rekao

    75
    14
    Odgovori
  5. Zvezdas sam ali ovoga čoveka iznad svega postujem, zbog njegovih rezultata i energije koju nesebično troši. Od jednog Lesora, koga je zvezda oterala i anonimnih evroligaskih igraca Partizan je postavio na 6 mesto, to samo dokazani veliki majstor. Ulje li u finale fajnal fora, niko mu neće moći osporiti zvanje najboljeg trenera klupske evropske kosarke do sada. Da li je moguće da ovo Vuletic ne zna? Nije on kompetentni da komentarise takvu veličinu.

    41
    13
    Odgovori
  6. A sto ga ti nisi vratio na staze stare slave dok si bio u partizanu? Našao si da lupas gluposti legendi. Sta tebe briga kada i gde će on raditi?! Koje su to gluposti da on ne može nigde da radi za ozbiljne pare?? Znaci ti koji si uspeo sa ostalima da unazadis klub da mu natovaris dugove i da ga skineš sa staze stare slave pričaš o jednom velikana kome ni domar,ne bi mogao da budeš.

    30
    9
    Odgovori
  7. Ne volim Vuletića, za fkp je malo šta dobro uradio… Ali budimo iskreni, ovo je u pravu. Nakon korone je svim ekipama u Evropi smanjen budžet, a kkp je konačno dobio pomoć od države kakvu zaslužuje… Budžet još ne znamo, ali po igračima se vidi, imamo 5 igrača evroligaškog krema i još 4-5 solidnih ili talentovanih. Real pada!!

    16
    23
    Odgovori
  8. Vuletiću, grozan si i ni po čemu uporediv / ni stručno ni moralno/ sa stvarnom velučinom Žoca. Ti se bre prodaješ i samo za fotkanje, a čega ima lošeg u izboru da se veće znanje prodaje za veće pare j kaži mi jednu osobu na svetu koja nije isto činila.
    Ti samk da ćutiš, nulo jadna. !

    13
    6
    Odgovori
    • Bure masti.Kako on ima smelosti da ovako komentarise Obradovica.Pa treba da se poklonis kad prodje ,vajni profesore.Pa nece biti veci ako ovako komentarise nego manji ,a ionako je mini.Ako ne umemo da postujemo svoje najbolje ljude u bilo kojoj oblasti ,rasturicemo ovo drustvo.

      3
      2
      Odgovori
  9. Kakav lik…danas me blokirao na tviteru zato sto sam ga pitao da li ga nije sramota da poredi Djukica i Obradovica i da je on unistio nas F.K.P zajedno sa Gmazurom i Vucelicem…

    19
    6
    Odgovori
  10. Ma sram te bilo, a sto ti nisi pre 5 godina pričao sta se desava u Partizanu i kako ga Vazura I Vucelic uništavaju, nego si sa pravne strane tako napravio skupštinu punu rođaka i prijatelja ove dvojice, da niko ne može da je promeni. I sad kada su te oterali pričaš o uništavanju koje traje godinama.

    44
    9
    Odgovori
  11. Bože da li je moguće da su ovakvi likovi nekada vodili Partizan, a izgleda da je moguće, zato se i nalazi sada gde se nalazi. Zamislite da je ovakav lik još i univerzitetski profesor, lik koji ni svoju telesnu masu ne može da reguliše, ma katastrofa…

    36
    9
    Odgovori
  12. Izjava iscupana iz konteksta je pokusaj dolivanja vatre na proces likvidacije JSD Partizan koji je uveliko u toku… Poslednje izjave Vucica ukazuju da se ubrzava, a kaznjavanje Partizana da derbi odigra bez publike zbog propusta na stadionu Cikarickog je zastrasujuci NONSENS koji nece ostati bez posledica… Srbija vise nije podeljena, ona je rascepkana.

    14
    29
    Odgovori
  13. Prepodobni vuleticu,pusti ti Zeljka,tebi bi bolje bilo da objasnis u intervjuu,kako si menjao pravilnik za izbor predsednika FK i namestio vuceli i vazuri da skoro pa nikako ne mogu biti smenjeni,jer o tome odlucuje odbor ciji sastav njih dvojica biraju. Naravno prepodobni je to radio i u svoju korist,ali se ispalio jer su ga najurili iz Partizana,pa se sad ovako nebitan,gura da izjavi nesto o Zeljku, kome nije dostojan,ni cipele da cisti.

    40
    12
    Odgovori
  14. Ali on i u Partizanu radi za ozbiljne pare.Sigurno nije došao za kikiriki,Ni on ni svi ovi igrači koji su došli iz velikih klubova.

    27
    4
    Odgovori
  15. Ne igra budžet već igrači. Možeš da kupiš sve najbolje igrače ali ako ih pravilno ne usmeri i dovedeš u red svako će igrati za sebe i tad nema uspeha. Što ti nisi osvojio 9 titula Eurolige kad toliko znaš? Nešto ne vidim ni da ostali treneri mogu makar malo da se približe cifri od 9 trofeja Eurolige.

    35
    10
    Odgovori
      • U godinama u kojim je zoc sumnjam ds se radi o parama ako za tolke godine nije sakupip minimum 25 miliona sigurno mu nisu vazne pare kolko je vazan izazov zato svaka cast i njemu i androicu sto so se prihvatili ovog izazov hvala im i srrtno im bilo

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter