0
Domaći fudbal

Nikola Kuveljic Superliga, Super Liga, Vozdovac - Tsc Beograd, Srbija 10.4.2023 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TSC SE NE ODRIČE ONOG ŠTO VALJA: Topolčani potvrdili prvi transfer za napad na Ligu šampiona!

Objavljeno: 21.04.23 u 16:10

Čelnici TSC-a povlače prave poteze ove sezone i to se i vidi kroz rezultate kluba iz Bačke Topole

TSC je potvrdio da će otkupiti ugovor Nikole Kuveljića od Visle Krakov i na taj način zadržati standardnog prvotimca. Klub je ovu vest podelio sa svojim fanovima putem tvitera.

Naš klub iskoristio je mogućnost otkupne klauzule iz ugovora o transferu igrača Nikole Kuveljića, sklopljenim sa poljskom Vislom iz Krakova čime navedeni igrač od leta postaje naš trajni član. Čestitamo – stoji u objavi kluba iz Bačke Topole.

 

 

Kuveljić ima 26 godina i igra na poziciji veznog igrača. Prethodne tri sezone nastupao je u Poljskoj, dok je ove upisao 22 nastupa u dresu Topolčana. TSC je ovakvim potezom stavio do znanja svima da se ne odriče tako lako onog što valja a uskoro se očekuju i nova pojačanja kluba koji slavi 110 godina postojanja.

Fudbaleri TSC-a su trenutno drugi u Superligi Srbije, sa 20 bodova zaostatka za vodećom Zvezdom. Upravo će ove dve ekipe ukrstiti koplja sutra od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić„.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter