0
ATP

Novak Djokovic speaks with media during the press conference at ATP 250 Srpska Open on April 17, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

SRPSKI TENISKI MARATON U BANJALUCI: Danas se igraju četvrtfinala Srpska opena, čak u 3 meča nastupaju Srbi!

Objavljeno: 21.04.23 u 09:13

Fenomenalan dan za ljubitelje tenisa.

Srpska open polako ulazi u samu završnicu, a danas će biti odigrana sva četiri četvrtfinalna duela, dok će u čak 3 nastupati barem jedan teniser iz Srbije. Prvi će se na terenu naći Aleks Molčan i Laslo Đere, koji će odmeriti snage od 11 časova.

Odmah po završetku tog meča, na teren će Damir Džumhur, koji je u osmini finala iznenadio Rišara Gaskea, a sada će imati priliku za još veću senzaciju, jer če igrati protiv Andreja Rubljova.

Nakon tog duela, sredi meč dana, kada će na teren izaći Novak Đoković i Dušan Lajović. Najbolji srpski teniser će pokušati da pronađe pravu formu i savlada Lajovića, koji je juče bio dominantan protiv Gregorija Barera.

Poslednji meč rezervisan je za Miomira Kecmanovića i Jirija Lehečku. Srpski teniser je u osmini finala bio bolji od Šelbaja, dok je Čeh savladao Albota.

Uz ove susrete, odigraće se i polufinala dublova u kojima se sastaju Džejmi Mari/VenusGolubjev/Molčanov i Kabral/NedovjesovŽile/Filigen.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter