0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ŠARAC IPAK ODRŽAO KONFERENCIJU ZA ŠTAMPU: Evo šta je poručio! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.23 u 20:41

Haos posle susreta.

Fudbaleri niškog Radničkog dočekali su Mladost GAT u prvom kolu plej-auta Mozzart Bet Superlige Srbije i doživeli poraz minimalnim rezultatom 1:0.

Nakon meča izbio je verbalni sukob između na Lalatovića i sefa struke Nišlija Dragana Šarca, gde je ovaj napustio konferenciju za štampu. Nakon što je trener gostiju održao konferenciju, trener Radničkog se vratio i rekao da su podbacili u igri i da svu odgovornost snosi on.

-Definitivno smo podbacili u igri. Igrali su onako kao sam ja želeo i tražio od njih. Naravno, svu odgovornost za ovo danas snosim ja, želeo sam da igram napadački sa dva špica, da probamo da pobedimo tako. Nismo odradili onako kako sam ja želeo. – započeo je.

Dodao je da se okreću utakmici protiv Radnika iz Surdulice.

– Imali smo tu jedinu šansu u drugom poluvremenu, koju nismo iskoristili. Bilo je dosta grešaka, tih kontri gde nismo dobro realizovali. Gledamo da se sad spremimo za utakmicu protiv Radnika u Surdulici. – zaključio je Šarac.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter