0
Kladionica

FOTO: Admiral Bet

PRIKLJUČITE SE POHODU NA 2.500.000 EVRA MESEČNO!

Objavljeno: 21.04.23 u 17:20

Nova verzija Drops&Wins promocije Vas očekuje u narednih 12 meseci!

Kompanija Pragmatic Play je jedna od vodećih provajdera slot video igara i stoje iza neke od najpopularnijih naslova, kao što su Wolf Gold, Gates of Olympus, Big Bass Bonanza i mnoge druge. u poslednjih nekoliko godina Pragmatic je našao još način kako da obraduje sve svoje igrače putem globalne Drops&Wins promocije, u kojoj će kroz 12 meseci biti podeljeno ukupno neverovatnih 30.000.000 evra u kešu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Promocija je podeljena na 12 mesečnih ciklusa koji se sastoje iz Drops & Wins slot takmičenja i Drops & Wins Live Dealer takmičenja. Drops & Wins slot takmičenje čine nedeljni turniri koji se održavaju svake nedelje, od srede do srede, na kojima će 12.000 igrača podeliti 255.000 evra nedeljno, dok se svakog dana nasumično deli 35.000 evra na 400 igrača. Sa druge strane, Drops & Wins Live Dealer takmičenje se sastoji od dnevnih Prize Drop nagrada, nedeljnih blekdžek turnira i dnevnih Game Show turnira, gde će svakog dana po 570 igrača podeliti dnevne keš nagrade u vrednosti od 14.000 evra, dok 500 najboljih učesnika nedeljnih blekdžek turnira očekuje po 27.000 evra svake nedelje.

Prvi ciklus je na programu do 3. maja do 18.59 časova, a samo jedan spin je dovoljan se osvoji neka od fenomenalnih keš nagrada, jer se za nedeljne turnire nagrađuje najveći dobitni spin, dok se kod dnevnih keš nagrada uzima u obzir bilo koji spin odigran za pravi novac na nekim od odabranih Pragmatic slot igara. Sve dodatne informacije o promociji Drops&Wins možete pronaći na ovom linku.

Pored ove promocije, na AdmiralBet.rs se nalaze i mnoge druge promocije, kao što je Igra nedelje u kojoj igrači svake nedelje imaju priliku da upoznaju neke od najnovijih i najpopularnijih slot igara renomiranih provajdera i da do kraja nedelje osvoje 50 besplatnih spinova. Ove nedelje na meniju je Book of Thieves – nova slot igra iz Blue Guru studija, idealna za tople prolećne dane koju su pred nama.

Ukoliko preferirate virtuelne igre, Kiša freebeta je prognozirana svakog dana u Aviatoru, dok ljubitelje sportskog klađenja očekuje promo kod LS30 koji sa sobom donosi i sjajnih 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju mečevi Lige šampiona.

Naravno, za učešće u svim ovim promocijama, neophodno je da igrač ima otvoren nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, koji su dostupni odmah, a nakon uplate prvog depozita sleduje dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pronađite koje Pragmatic slot igre učestvuju u promociji, zavrtite spinove odmah i nađite se među hiljadama mesečnih ili stotinama dnevnih dobitnika već danas!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter