0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

POZNATI PAROVI ČETVRTFINALA ABA lige: Evo sa kim će igrati Zvezda i Partizan!

Objavljeno: 21.04.23 u 22:18

Očekuje nas zanimljiva završnica.

Nakon trijumfa Partizana u Podgorici protiv ekipe Budućnosti, dobili smo konačan raspored žreba plejof ABA lige. Izabranici Željka Obradovića su zauzeli prvo mesto u regularnom delu šampionata i obezbedili domaći teren do kraja takmičenja.

Od ove sezone se u  ABA ligi igra četvrtfinale, tako da prvih osam sa tabele ide u plejof, a još nije poznato kada će on tačno krenuti. Partizan će se kao prvoplasirani na početku sastati sa Studentskim centrom, dok će Crvena zvezda odmeriti snage sa  Zadrom.

U plejofu su još dva srpska tima, ali oni neće imati prednost domaćeg terena ni u četvrtfinalu. Budućnost će ići na Megu, dok će Cedevita Olimpija igrati protiv FMPa.

U eventualnom polufinalu, gledaćemo okršaje pobednika susreta PartizanStudentski centar i Cedevita OlimpijaFMP, odnosno Crvena zvezdaZadar i BudućnostMega. Što znači da ‘večiti derbi‘ možemo očekivati u finalu.

BONUS VIDEO:

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter