10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

OGLASILA SE ZVEZDA NAKON MEČA PARTIZANA I BUDUĆNOSTI: Evo šta stoji u saopštenju!

Objavljeno: 21.04.23 u 22:39

‘Crveno-beli’ nezadovoljni.

Košarkaši Partizana su ostvarili pobedu u dramatičnoj završnici protiv Budućnosti u Podgorici rezultatom 83:82 I tako zauzeli prvo mesto regularnog dela Admiral Bet ABA lige.

Nakon ovog susreta Crvena zvezda je izdala saopštenje u kome stoji pošto se utakmica u Podgorici koja se odigrala u petak uveče direktno uticala na krajnji ishod i rasporeda na tabeli i da zbog ove krađe I pljačke neće ćutati.

-KK Crvena zvezda Meridianbet nema običaj da se oglašava nakon utakmica u kojima nije bio direktni učesnik, ali pošto je zaostala utakmica koja je odigrana u Podgorici u petak uveče direktno uticala na krajnji ishod i raspored na tabeli, a nakon još jedne krađe i pljačke u režiji onih koji treba samo da su deo utakmice, a ne protagonisti – nećemo ćutati! KK Crvena zvezda Meridianbet veruje da je milionski auditorijum u petak uveče u dvorani SC „Morača“ video još jednu epizodu i svojevrsnu reprizu onoga što je već viđeno 13.marta u beogradskoj Areni. A to je kreiranje krajnjeg ishoda od onih koji ne igraju te utakmice! – započeli su.

U saopštenju još stoji da Crvena zvezda neče učestvovati u raznim predstavama I farsama.

-Time je učinjen još jedan korak ka potpunom rušenju regularnosti lige i to u režiji sudija, koji slučajno ili ne – uvek u spornim utakmicama dolaze iz iste zemlje! Pošto nam više nije potreban ni jedan pokazatelj šta nas čeka u završnici ABA lige posebno sa ljudima koji već dugo pokazuju tendenciju prema KK Crvena zvezda Meridianbet, a pošto nećemo učestvovati u režiranim predstavama i farsama, ovim putem obaveštavamo javnost i rukovodstvo lige da KK Crvena zvezda zahteva izuzeće ovakvih sudija u svojim utakmicama do kraja ove takmičarske sezone. – nastavili su.

Na kraju su istakli da neće igrati utakmice u plej-ofu I finalu.

-Takođe, pošto smo u prošlosti krajnje dobronamerno upozoravali i rukovodstvo lige koje je nemo posmatralo i ćutalo na sve anomalije po ovom pitanju, ovim putem saopštavamo da nećemo igrati utakmice u plej ofu i finalu (ukoliko do njega dođemo) ukoliko nam za bilo koji meč budu delegirane ovakve sudije koje već godinama rade na štetu ABA lige! Što je mnogo – mnogo je, i sada je zaista prevršilo svaku meru!“. stoji u saopštenju. – zaključili su u saopštenju iz Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

6
42

10 Komentara

  1. Napustite ligu, formirajte svoju sa osam klubova: zvezda1, zvezda2,… FMP1,… FMP4.
    Sami birate sudije, imate vruć gostujući teren Pionir i domaći teren u Železniku. Da vas bog vidi i da se naigrate košarke!

    4
    1
    Odgovori
  2. Dosta bre,muka nam je više od vaših žalopojki,kmečanja i prenemaganja.Koga više interesuju vaše afere,insinuacije i tužakanja.Upropastiste zadnje u ovoj državi što je valjalo.Ogadili ste i bogu i narodu „uspešni političari ,zalutali u košarci.

    2
    0
    Odgovori
  3. Neka pokažu prstom kradju, da t nije biloas tih sudija završili bi meč odavno i lagano, sudije su vracale budućnost 3 puta, a 7 daju trojku, a im sude nesprtsku za ledeja koja nije ni postojala, i iz tog napada stižu na nereseno, partizan se opet odlepi na 4 oni uz trojku za budućnost sude i faul i opet ih vraćaju u egal, i na kraju se sudi čist faul na panterom koji je bio i nesportski.. Ko o čemu zvezda o poštenju..

    2
    0
    Odgovori
  4. Ova sekta iz kk FMP2 nije normlana! Samo su vase utakmice „regularne“ ,kako vas nije sramota da bilo sta napisete i kazete,kada ne mozete dobiti utaicu sudije vam pomazu na sve moguce nacine! Zasto niste davali saopstenja u EL kada ste vodili po 20+ pa.gubili sekto nenormalna! Budite vitezovi pa napisite nesto za sudjenje u EL

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter