5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČ DAO SKORO MILION I PO ZA PARTIZAN: Objavljena cela lista donatora, skupljeno 500.000 evra za dug! (FOTO)

Objavljeno: 21.04.23 u 13:10

Odličan odziv navijača!

Akcija navijača crno-belih ‘Jedan Partizan imamo’, koja se odnosi na sakupljanje novca za otplatu poreskog duga, naišla je na sjajn odziv.

Za samo jedan dan crno-beli su skupili 500.00o evra, a na klupskom sajtu je objavljena lista donacija.

Pored imena svakog čoveka piše koliko novca je uplaćeno.

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, otkrio je da će svaki član upravnog odbora iz svog džepa dati po 100.000 evra, pa će već biti skupljen još jedan milion.

Najveću uplatu među navijačima ostvario je Igor Hadnađev Međo, koji je uplatio 1.403.193 dinara.

Kompletnu listu doanacija možete pogledati OVDE.

– Juče je bio prvi dan akcije i tada smo prikupili 500.000 evra. Akciju je pokrenulo dve hljade navijača, bio sam u dilemi da li to prihvatiti, jer mislim da je to pitanje kluba, a ne navijači, ali na kraju smo prihvatili. Svako od nas iz upravnog odbora će uplatiti po 100.000 i samo mi ćemo sakupiti 1.000.000 evra u klubu – rekao je u četvrtak Mijailović i dodao:

– Mi smo 2017. godine imali prioritete u plaćanju, napravili smo reprogram na pet godina, rešili smo se svih dugova sem poreskog, a cilj nam je da do početka sledeće sezone vratmo što više, ako ne i ceo dug i da budemo stabilan klub, koji će trošiti svoj budžet. Mi smo i ove godine 1.300.000 dali za vraćanje dugova, a mogli smo da dovedemo još dva igrača, da imamo roster od 14.

214
46

5 Komentara

  1. Sve za moj klub. Nisam imao prilike da budem na tribinama dok se pevaju naše pesme ali kad ih odgledam na društvenim mrežama produže mi život.

    82
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter