0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

NASTAVAK SUKOBA NA ČAIRU: Bratić nasrnuo na Jovanovića! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.23 u 23:15

Saga ima svoj nastavak.

Fudbaleri Maldosti GAT savladali su na ‘Čairu’ niški Radnički minimalnim rezultatom 1:0 u prvom kolu plej-auta Mozzart Bet Superlige Srbije i tako odneli važan trijumf u borbi za opstanak.

Nažalost, u prvom planu nije bila utakmica, već vređanje Lalatovića od strane navijača Radničkog. Nakon završetka utakmice pred konfereciju za štampu dogodio se verbalni sukob između Nenada Lalatovića i Dragana Šarca, koji je prourokovao napuštanje sale od strane trenera Radničkog, koji je nakon što je Lalatović završio sa izjavom, vratio se i dao sud o ovoj utakmici.

Po završetku konferencije za štampu, došlo je do novog koškanja između pomoćnog trenera gostiju Vidaka Bratića i sportskog direktora Radničkog Aleksandra Jovanovića. Kako prisutni tvde, Bratić je fizički nasrnuo na Jovanovića. Na stadionu i ispred njega je bilo pristuno veliki broj pripadnika policije i službe obezbeđenja.

Uzete su izjave od nekoliko svedoka i očekuje zvanično saopštenje policije. Za sad je poznato da će biti više prekršajnih prijava.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

BONUS VIDEO:

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter