0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NAJAVIO TITULU: „Daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu, derbi bez navijača nije derbi“!

Objavljeno: 21.04.23 u 15:20

Trener aktuelnog šampiona Srbije je imao samo reči hvale za narednog rivala

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u subotu od 18 časova ekipu TSC-a u okviru 31. kola MozzartBet superlige Srbije. „Crveno-beli“ će imati lepu priliku da pred svojim navijačima, već u prvom kolu plej-ofa, obezbede titulu, a za to će im biti dovoljan bod.

Šef stručnog štaba, Miloš Milojević, rekao je da poštuje rad kolega iz Bačke Topole ali se nada pobedi.

Uvek idemo na pobedu, a ni ovog puta neće biti promene kada je to u pitanju. Pitamo se, ali se pita i protivnik, međutim, daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu i osvojimo titulu. Rival će probati da pobedi, kao i uvek. Pratio sam im utakmice, igraju dobro, imaju kontinuitet od godinu i po dana gde nastupaju u identičnom sastavu, uigrani su. Ne mislim da će srljati, ali će pokušati da nas kazne i osvoje tri boda.

Iako imaju ogromnu bodovnu prednost, Milojević ne namerava značajnije da menja sastav.

Mislim da je momenat posle pauze i dobrog perioda rada da u najkvalitetnijem sastavu odigramo dve, tri utakmice. Uvek ima malo rotacija, ali neću menjati kompletnih 11 igrača, možda nekoliko.

 

Strahinja Erakovic Milos Milojevic Srdjan Mijailovic Crvena Zvezda – Cukaricki, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 18.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

 

Nada se da će mladi igrači dobiti šansu i iskoristiti je na najbolji mogući način.

Neki su zaslužili da igraju malo više, neki ne. Što se tiče omladinaca, malo je nezgodno, jer su naši najspremniji talenti za seniorski fudbal već u Grafičaru. Nadam se da ćemo imati prostora da im dajemo šansu u kontiuitetu i da će kao Mituljikić u poslednjoj utakmici pokazati da zaslužuju još više da igraju. Tako da, nadam se da će skupiti dobre minute kako bi od letnjih priprema mogli ravnopravno da konkurišu sa starijim igračima.

Za kraj je prokomentarisao večiti derbi, koji će se igrati pred praznim tribinama, rekavši da derbi bez navijača, nije derbi.

Po meni je to loše. Pamtim derbi na JNA sa praznim tribinama kad sam bio pomoćnik Dejana Stankovića i nikako mi se nije svidelo. Uvek sam za to da igramo fudbal zbog navijača i da se predstavimo u što boljem svetu. Derbi bez publike nije derbi, ne znam da li je to zvanična odluka, ali ne šaljemo dobu sliku u svet. No, ima ljudi koji odlučuju o tome – zaključio je Milojević.

VESTI O ZVEZDI:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter