8
Košarka

FOTO: Screenshot/YouTube

MEDŽIK DŽONSON ZNA KO JE MVP: „To što on radi, ne može nijedan drugi igrač u ligi“!

Objavljeno: 21.04.23 u 13:31

Medžik je prokomentarisao MVP trku Jokića i Embida

Po mnogima najbolji plejmejker svih vremena, Medžik Džonson, izneo je svoje mišljenje o tome ko bi trebalo da bude MVP ove sezone.

Filadelfija je noćas u tesnoj završnici savladala Bruklin i stigla do vođstva od 3-0 u seriji. Džoel Embid nije briljirao, ubacio je samo 14 poena ali je imao ključnu blokadu na minut do kraja meča, kojom je prelomio ovaj duel.

Nakon ovog poteza, javio se legendarni igrač Lejkersa, Medžik Džonson, koji je na svom tviteru rekao da to što Kamerunac radi na obe strane terena, ne može nijedan igrač u NBA ligi.

 

Pobedničkom blokadom, Džoel Emid je pokazao zašto je MVP u NBA. Može da vas pobedi na oba kraja terena, za razliku od bilo kog drugog centra u ligi! – poručio je Džonson.

Proglašenje osvajača ove prestižne nagrade očekuje se uskoro a mnogi tvrde da će to biti najtesnija MVP trka u istoriji najjače lige sveta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

14
214

8 Komentara

  1. Isfrustrirani Kamerunac,samo mu do MVP titule i stalo,naš Jokara je to spontano doživeo i uradeo.Živi bili pa videli sledeće sezone,Kamerunac neće biti ni bleda senka,dajte mu tu nagradu.Jokara je žig koji traje,a ni Medžik ništa nije bio posebno.Lary za njega bio sabrana dela.Ukusi su različiti,ne zamerite

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter