0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

LALATOVIĆEVA MLADOST SLAVILA NA ČAIRU: Markovićev prvenac za lavinu oduševljenja! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.23 u 18:58

Vrlo tvrd meč u Nišu.

Start plej-auta obeležila su ekipe Radničkog iz Niša i Mladosti GAT iz Novog Sada na ‘Čairu’. Bio je ovo sudar dveju ekipa koje se nalaze u nezavidnim pozicijama, ali je pošteno reći da je Mladost u daleko goroj situaciji.

Izabranici Nenada Lalatovića su bolje ušli u ovaj susret i već u 3. minutu su imali prvu priliku. Nakon kornera Saša Marković je šutirao glavom, ali pravo u Rosića.
Nastavili su gosti sa napadima i u 8. minutu stvorili novu šansu, kada je Vujadinović šutirao sa distance, ali pored gola. Radnički se probudio i u 12. minutu preko Saše Marjanovića pokušali da ugroze gol Kneževića, ali je njegov šut sa 25 metara završio pored gola.

U nastavku totalno nezanimljivo. Ekipa Mladosti je imala veći posed lopte i kontrolu igre, uglavnom se igralo na sredini terena.
Nova šansa za Novosađane u 25. minutu kada je Ilić ubacio loptu sa desne strane u kazeni prostor, a Vujadinović sa peterca poslao loptu iznad gola. Gosti su nastavili da kontrolišu susret i u 35. minutu stvorili priliku ponovo preko Ilića koji je sa leve strane uputio centaršut u šesnaesterac, ali je Babić glavom šutirao pravo u Rosića.

Dva minuta kasnije ekipa Mladosti je imala novu priliku, kada je Marković šutirao, ali je Rosić ponovo bio na visini zadatka. Do kraja poluvremena ništa se nije dešavalo i na odmor se otišlo rezultatom 0:0.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK MLADOST GAT (@fkmladostgat)

U nastavku slična slika kao i u prvom delu, totalno bezidejna igra oba ekipe.

U 58. minutu pogodak za ekipu Mladosti. Denić je probio po desnoj strani šutirao u  bliži golmanov ugao, ali je pogodio stativu, međutim  lopta se odbila do Markovića koji je šutirao u dalji ugao Rosića i doveo svoj tim u vođstvo.

Greška odbrane Radničkog u 65. minuutu, to koristi Denić koji je šutirao sa desne strane, ali je Rosić odbranio šut i poslao loptu u korner.
Marjanović je pokušao u 72. minutu da dovede svoj tim do izjednačenja, kada je šutirao slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je loptu poslao pravo u Kneževića. U nastavku Radnički je preuzeo inicjativu i držao loptu u svom posedu, dok su se gosti povukli.

FOTO: HotSport

Sjajna šansa za domaće u 79. minutu, kada je Belaković probio po levoj strani i u peterac našao Skrbića ovaj šutirao, ali je odbrana Mladosti loptu izbacila sa gol linije.
Gosti su imali priliku da dođu do drugog gola u 83. minutu kada je Janković ubacio loptu sa leve strane, a glavom šutirao Hakman preko gola. Nakon velike greške ekipe Radničkog, gosti su imali kontru preko Mituljkića u 87. minutu koji je probio po levoj strani, ali je Rosić opet pokazao zašto je repretentativac i bio na visini zadatka.

Pokušavali su izabranici Dragana Šarca da probiju bedem Mladosti, ali su defanzivci Nenada Lalatovića bili na visini zadatka i odlično ispunjavali svoje zadatke. Petar Mićin je u 90. minutu imao šansu da donese izjednačenje, ali je Knežević imao sjajnu intervenciju

 

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter