0
ATP

Dusan Lajovic returns the ball to Novak Djokovic during the ATP 250 Srpska Open 2023 at National Tennis Center on April 21, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs)

LAJOVIĆ U ŠOKU POSLE POBEDE NAD ĐOKOVIĆEM: „Ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, Novak je heroj naše nacije!“

Objavljeno: 21.04.23 u 19:55

Ducija su preplavile emocije

Uspeo je Dušan Lajović da napravi najveći podvig u svojoj karijeri, pošto je u Banjaluci uspeo da pobedi Novaka Đokovića.

On je prikazao izvanrednu igru protiv najboljeg tenisera planete koga je pobedio prvi put u svojoj karijeri i to iz trećeg pokušaja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Preplavljen sam emocijama, ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, emocija je previše protiv Noleta koji je heroj naše zemlje i pobediti takvog igrača je nešto posebno. Imao je problem sa prvim servisom i laktom – rekao je Lajović i potom govorio na srpskom:

Hvala pre svega i vama i publici i čak sam ja u jednom trenutku pevao ‘Nole, Nole’ i onda sam shvatio da igram protiv njega. Mislim da je današnji meč sa moje strane izvandredan, a s njegove ne baš i mučio se na šljaci i iskoristio sam greške da pobedim igrača njegovog kalibra. Najteža stvar za mene, bio sam na granici, ali sam uspeo da pobedim u ovakvoj završnici. Bila je ona brejk lopta kada sam napravio taktičku grešku… Mislio sam da ćemo ući u treći set. Nisam ovo očekivao, a igrao sam jako dobro u odlučujućim momentima – rekao je Lajović.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter