0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

EMBID ŠUTNUO PROTIVNIKA U MEĐUNOŽJE: Sudija koji mrzi Jokića ga nije isključio, a potom je doneo sramotnu odluku! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.23 u 09:58

Mnogi su bili sigurni da će Embid ranije završiti utakmicu.

Košarkaši Filadelfije poveli su sa 3:0 u seriji protiv Bruklin Netsa, jer su u noći između četvrtka i petka slavili sa 102:97, a ovaj susret, obeležio je sramotan potez Džoela Embida kao i nekoliko čudnih odluka sudija. Incident se dogodio na samom startu meča, a nakon što su sudije pregledale snimak, odlučeno je da ne izbace Embida, već da dobije blagu kaznu za ovo što je uradio.

Naime, Nik Klekston je dobro uhvatio lob pas i ukucao loptu pored Embida. Tom prilikom, košarkaš Netsa je želeo da preskoči Embida, ali ga je tada kamerunski centar udario nogom u međunožje.

Većina košarkaške javnosti očekivala je momentalno isključenje košarkaša Filadelfije, ali je glavni sudija Toni Braders, koji inače ima istoriju „loših odnosa“ sa Nikolom Jokićem, doneo odluku da Embid dobije samo „Flagrant 1 foul„, što je nešto nalik na nesportsku ličnu grešku.

Ono što je takođe privuklo pažnju ljuvitelja košarke, jeste činjenica da je na startu četvrte deonice, upravo Nik Klakston isključen. On je nakon što je zakucao preko Džoela Embida pokazao određenu reakciju, što je sudijama momentalno zasmetalo i odlučili su da mu daju drugu tehničku grešku.

OSTALI REZULTATI:

Bruklin Netsi – Filadelfija Seventisiksersi 97:102 (0:3)
Golden Stejt Voriorsi – Sakramento Kingsi 114:97 (1:2)
Los Anđeles Klipersi – Finiks Sansi 124:129 (1:2)

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter