0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Arsenal

DRAMA U LONDONU: Arsenal izbegao poraz u poslednjim trenucima! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.23 u 23:31

Kockaju se sa titulom.

Fudbaleri Arsenala su na svom stadionu dočekali Sautempton u 32. kolu engleske Premijer lige i u jednoj dramatičnoj završnici izbegli poraz od 3:1. Na kraju susret je završen nerešenim rezultatom 3:3.

Već posle 29 sekundi je preko Karlosa Alkarasa Sautempton poveo, da bi isti igrač u 14. minutu asistirao Teu Volkotu za vođstvo „Svetaca“ od 2:0. . Uspeo je Arsenal da smanji na 2:1 u 20. minutu kada je strelac bio Gabrijel Martineli.

Ovim rezultatom se prvo poluvreme i završilo, a onda sledi novi šok. Hrvatski fudbaler Duje ĆaletaCar postigao je gol za velikih 3:1 u 66. minutu utakmice i tada se činilo da je sve gotovo. Ipak, igrači Arsenala nisu mislili tako. Napadali su, stezali obruč, pritiskali i to im se isplatilo u samom finišu. Martin Odegar je u 88. minutu smanjio na 3:2, a za potpunu ludnicu postarao se Bukajo Saka.

On je u 91. minutu izjednačio na 3:3 i ‘topdžije su izbegli poraz. Mogli su i do sva tri boda, ali su sve do 100. minuta stvarali šanse i propuštali iste. VIdećemo da li ovaj remi znači „zbogom“ tituli i šta može Arsenal da uradi do kraja šampionata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter