0
ATP

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 22: Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ĐOKOVIĆ GRADI VELIKI TENISKI CENTAR PORED NACIONALNOG STADIONA: „Infrastruktura je veoma važna, ukoliko želite rezultate“!

Objavljeno: 21.04.23 u 14:20

Siniša Mali je otkrio detalje projekta najboljeg tenisera sveta

Ministar finansija Siniša Mali, rekao je da srpski teniser, Novak Đoković, ima u planu da izgradi veliki teniski centar, koji će biti lociran odmah pored Nacionalnog fudbalskog stadiona.

Infrastruktura je veoma važna. Sad završavamo tri velika stadiona – u Leskovcu, Zaječaru i Loznici. Krenuli smo u izgradnju Nacionalnog stadiona, gradi se nacionalni trening centar za odbojku, a čuo sam da će Novak Đoković pored stadiona graditi veliki trening centar za tenis – rekao je Mali.

On je dodao da je naša ekonomija u usponu i da to treba da se koristi i za pomoć manjih klubova iz drugih sportova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U uslovima kad država ostvaruje uspeh u ekonomiji svake godine donosili smo odluke da pomognemo klubovima, pogotovo klubovima Prve i nižih liga, ženskim i muškim, rukometnim, vaterpolo, odbojkaškim… Videli ste kako se polako, ali sigurno rezultati već pokazuju. Tim klubovima mnogo znači kad im država recimo uplati godišnji budžet, u pogledu nabavke opreme i mira u kući. Tad mogu da se koncentrišu na mlade i razvoj talenata – zaključio je potpredsednik Vlade Srbije.

Novak Đoković će danas igrati meč četvrfinala u Banja Luci protiv Dušana Lajovića a taj meč neće početi pre 15 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter