0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Laslo Djere (SRB) Beograd, 20.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐERE SERVIRAO ZA POLUFINALE PA STAO: Pulen Marijana Vajde savladao srpskog tenisera!

Objavljeno: 21.04.23 u 13:50

vgsgvd

Srpski teniser, Laslo Đere, nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Banja Luci. Od njega je bio bolji slovački teniser, Aleks Molčan, sa 2:1, po setovima 6:2/4:6/7:5 nakon dva i po sata igre.

U prvom setu, Molčan je bio taj koji je konstantno vršio pritisak na servis našeg tenisera i dva puta je uspevao da dođe do brejka i reši taj deo igre u svoju korist 6:2.

U drugom setu, situacija je bila obrnuta i nakon nekoliko propuštenih brejk prilika, Đere je uspeo da oduzme servis Slovaku pri rezultatu 3:3 i privede set kraju, 4:6.

 

 

U odlučujućem setu nije bilo prilika za brejk do 6. gema, kada je krenula serija loših servis gemova na obe strane. Molčan je prvi stigao do brejka, da bi Laslo odmah uzvartio ribrejkom. Ponovo je Đere oduzeo servis protivniku i stigao na gem od pobede.

Ipak, kao da se stegao u krucijalnom trenutku i Aleks se vratio u igru. To je ozbiljno poljuljalo samopouzdanje našem igraču, koji je u naredna dva gema uzeo samo jedan poen, nakon greške slovačkog tenisera.

Molčan će se u borbi za finale sastati sa boljim iz duela Rubljov-Džumhur. Nakon tog duela, očekuje nas srpski derbi između Đokovića i Lajovića, koji je treći po rasporedu na centralnom terenu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter