1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAHAR NACILJAO POJAČANJE: Izraelac želi iskusnog vezistu u Zvezdi, jedna problem koči posao! (FOTO)

Objavljeno: 21.04.23 u 11:55

Očekuje se da će stručnjak po završetku izraelskog šampionata stići u Beograd!

Prema aktuelnim informacijama Barak Bahar je dao reč Crvenoj zvezdi i čeka se samo kraj sezone kako bi postao novi trener srpskog šampiona.

Kako prenosi tamošnji portal ‘One‘ jedini problem pravi rukovodstvo Makabija iz Haife koje zahteva obeštećenje od 1.000.000 evra, dok su crveno-beli spremni da ponude do 600.000 evra.

Bahar je navodno već izabrao prvo pojačanje. Stručnjak je izraelskom klubu obećao da im neće ‘čerupati’ postojeći sastav, ali naciljao je nekadašnjeg vezistu Makabija, Neta Lavija.

Izraelac trenutno nastupa za Gamba Osaku u Japanu, sa kojom ima važeći ugovor. Upravo ta činjenica predstavlja problem, pa se nagađa da bi defanzivni vezista na ‘Marakanu‘ mogao stići tek u januaru 2024. godine i to u slučaju da njegov tim ispadne iz elitnog ranga.

Lavi je pružao brilijantne partije u dresu kluba iz Haife, a posebno se istakao na utakmici protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, kada je čuvao Lionela Mesija i Nejmara.

 

4
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter