1
Domaći fudbal

Delije Sever Navijaci Crvena Zvezda - Novi Pazar, Superliga Srbije, superliga, Beograd Srbija 12.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA POZIVA NAVIJAČE NA MEČ PROTIV TSC-A: Besplatan ulaz za decu do 12 godina!

Objavljeno: 20.04.23 u 13:43

Žele da se zahvale najmlađima.

Crvena zvezda će dočekati TSC u subotu od 18 časova u okviru prvog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije, a u znak zahvalnosti usled velike podrške tokom čitave takmičarske godine, ulaz će biti besplatan za svu decu starosti do 12 godina uz pratnju punoletne osobe koja ima kartu. Ulaz je na kapiji broj 19 na istočnoj tribini stadiona Rajko Mitić, a crveno-beli priželjkuju da matematički osiguraju titulu.

Povodom svega, iz kluba su skrenuli pažnju na nagradnu igru u kojoj će sva deca moći da učestvuju.

Od početka sezone, pored sjajne podrške najvatrenijih pristalica, pesme i aplauzi neprestano pristižu od najmlađih zvezdaša koji iz utakmice u utakmicu pokazuju da je njihova ljubav prema crveno-belim bojama ogromna. Naš klub je to uvek znao da prepozna i nagradi, tako da smo odlučili da se najmlađima zahvalimo na taj način, što će ulaz za decu starosti do 12 godina biti besplatan na kapiji broj 19 na istočnoj tribini stadiona. Neophodno je da mališani budu u pratnji barem jednog roditelja, koji ima ulaznicu za meč.

– Pored besplatnog ulaza, sva zainteresovana deca mogu učestvovati u nagradnoj igri gde će mališani moći da iskažu svoju kreativnost putem plakata koji će sadržati posebnu poruku namenjenu igračima na terenu. Pobednika očekuje spektakularna nagrada, jer će nakon utakmice upravo moći da upozna svoje idole.

– Crvena zvezda je na pragu šeste uzastopne šampionske titule, zato zvezdaši dođite da zajedno ispišemo nove stranice istorije – saopštili su iz kluba.

BONUS VIDEO:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter