5
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUČIĆ PORUČUJE: ‘Kažu da su skupili pare, očekujem da Ostoja Mijailović sutra uplati državi tih 500.000 evra!’

Objavljeno: 20.04.23 u 23:20

Prvi čovek Srbije govorio je o mnogobrojnim aktuelnim temama!

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gostovao je u emisiji ‘Tema‘ na TV Prva i govorio je o brojnim aktuelnim dešavanjima vezanim za našu državu.

Vučić je odgovorio i na pitanja vezana za sport, a posebno se dotakao finansijskog momenta u redovima večitih rivala.

Predsednik je dobio pitanje o tome da li su Crvena zvezde i Partizan uplatili novac za porez. Najpre je pohvalio poslovanje Čukaričkog, TSC-a i Vojvodine, a potom je objasnio:

– Zvezda je platila 7,3 miliona evra porez, fudbalski klub. Čestitam, to je vaša obaveza. Partizan je u veoma lošem stanju, fudbalski klub. Nadam se da će prihvatiti pomoć da se sagleda stanje njihovih finansija i da vidimo kako da pomognemo znanjem da se fiskalno konsoliduje taj klub. Desetine milione evra duga i prema državi čak. Ali smo spremni i da znanjem i na druge načine pomognemo FK Partizan jer su u veoma teškoj situaciji – rekao je Vučić i nastavio:

– Država tu da prašta neće ni Zvezdi ni Partizanu, mogu da se dure, ali porez moraju da plate. Kažu da su skupili 500.000 i očekujem da uplati sutra 500.000 i sukcesivno uplaćuje dok ne isplati svih 7 miliona – kazao je Vučić uz napomenu da očekuje od Ostoje Mijailovića uplatu, za koju su sredstva prikupljena od mnogobrojnih donacija navijača i uprave.

Predsednik je istakao da mnogo očekuje od Partizana u TOP 8 Evrolige, dok veruje u uspeh Crvene zvezde u fudbalskoj Ligi šampiona.

– Mislim da spremaju velika pojačanja i u trenerskom i drugom smislu. Partizan ušao u najboljih 8, verujem da Zvezda iduće godine može u najboljih 16 u fudbalu, ako i pogrešim, pogrešio sam ne iz loše namere – poručio je predsednik.

BONUS VIDEO:

 

3
28

5 Komentara

  1. Vazno da si pohvalio finansijskog maga Terzica,koji je uspeo da od neke firme pozajmi 10 miliona evra,firme koja ima dva zaposlena i osnivacki kapital 1000,00 dinara. Bravo majstori.

    4
    2
    Odgovori
  2. Ovako pred svaku vaznu utakmicu izadje sa porezom.Ili on ili Covic.Ljudi dajte da skupimo te pare da im zacepimo usta i da mirno uzmemo evrotitulu.Ovako ispasce da su oni najzasluzniji za sve uspehe partizanove.Covic je neki dan izjavio da je proveo 9 god.u Partizanu.Ispasce na kraju da je on tvorac evropskog Partizana.

    6
    1
    Odgovori
  3. Odakle fk i kk crvena zvezda novac da plate porez kad ništa ne prihoduju ? Pride, svake godine dovode gomilu igrača a nikog ne prodaju !!???

    6
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter