1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

TRIJUMF ČUKARIČKOG NAD PARTIZANOM: Nastavlja se kriza u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.23 u 18:56

Ivanović presudio bivšem klubu.

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana su odigrali odložen meč poslednjeg 30. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na Banovom brdu od 17:15. ‘Brđani‘ su odneli važnu pobedu i zauzeli treće mesto regularnog dela šampionata.

.Prvo poluvreme:

U 34. minutu, prva šansa na utakmici, kada je igrač Partizana, Natho, oprobao  svoj šut sa distance, ali je Popović bio na visini zadatka. U nastavku uglavnom borba na sredini terena. Novo uzbuđenje tek u 45. minutu. Slobodan udarac za ‘crnobele‘ iz Humske, koji je izveo Pantić, ali je lopta otišla preko gola.  Minut kasnije, odlična šansa za Čukarički preko Lučića, koji je probio do peterca, ali ga je sjajno dočekao i blokirao golman Stevanović. Na odmor se otišlo najnepopularnijim rezultatom 0:0.

FOTO: Starsport

 

Drugo poluvreme:

Brđani’ su bolje otvorili drugi deo susreta i odma na početku postigli pogodak. Precizan je bio bivši igrač ‘crno-belih’ Đorđe Ivanović. On je pobegao Saničaninu po levom boku, a Ivanović šutnuo ispod Stevanovića i doneo radost na Banovom brdu.

FOTO: Starsport

Gosti se nisu predavali i preko Rikarda u 53. minutu koji nije bio precizan. Rasplamsala se borba posle gola čuke. Partizan je  energičniji bio u nastavku na, međutim čvrst  bedem Čuke, ne popušta. Snažni Badamosi je daleko najistureniji, na njega ide svaka duga lopta Brđana, veliku borbu sa njim vode štoperi gostiju.

U 64. minutu dobra akcija ‘crno-beloh’ kada je Jović  sa boka pronašao Filipovića, ali šut defanzivca gostiju sa 16 metara nije bio najbolji, a loptu je ukrotio  Stevanović. Par minuta kasnije opasna situacija po Partizan, umalo da prime i drugi gol. Posle kornera Doića, lopta je zakačila nekog u gužvi, odbila se do Kovača koji je zakasnio sa reakcijom i promašio čitav gol. Lako je ovo moglo kobno da se završi po goste. Imali su mnogo sreće.

FOTO: Starsport

U 72. minutu fantastična šansa za domaćina kada je Docić je neometan tukao sa distance, pogodio Badamosija, ovaj dobacio do Ovusua koji je sjajnim centaršutem napravo pometnju pred golom gostiju. Srećom po goste, uspeli su da se odbrane. Partizan je imao dobru priliku 74. minutu, kada je Menig je nabacio loptu saigraču na drugu stativu, a ovaj glavom gađao, međutim izuzetna parada Popovića i spas u poslednji čas.

Ivanović zamalo da se ponovo upiše u strelce i  donese 2:0 za ‘brđane‘. Snažno je šutirao negde unutar kaznenog prostora, iz ćoška, nije bio najbolje markiran, ali je vrhunski intervenisao i Stevanović. U 81. minutu malo je falilo da Partizan pogodi. Urošević je ubacio ka Rikardu, ovaj je išao na loptu uz Drezgića, a ona im se izmigoljila obojici i odskakutala tik pored stative.

Par minuta kasnije gosti su ponovo pripretili, ali su domaći odbranili. Do kraja se nije menjao rezultat i fudbaleri Čukaričkog su zabeležili važan trijumf pred nastavak takmičenja.

4
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter