0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

STIV KER: ‘Grina je nemoguće smiriti, ali bez njega ne bi bilo titula!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.23 u 21:55

Iskusni trener stao uz svog igrača!

Tek što je počeo plej-of NBA lige, a Drejmond Grin je već zaradio suspenziju. Iskusni as Golden Stejt Voriorsa namerno je nagazio Domanatsa Sabonisa na meču protiv Sakramenta. Kingsi vode sa 2:0 u pobedama, a aktuelnom šampionu je neophodan trijumf kako bi imao šta da traži u ovom duelu.

U zaštitu svog igrača stao je trener Golden Stejta, Stiv Ker.

-Drejmond je neverovatno takmičarski nastrojen, strasven je i oštar… Pomogao nam je da osvojimo četiri titule. Rekao sam mnogo puta da ne bismo osvojili titule bez Grina. To je istina. Naravno da je prešao liniju nekoliko puta kroz ove godine, ali to je takođe deo njega – kazao je iskusni stručnjak i dodao:

-On je ključni ratnik, pobednik, šampion. Svi znaju da on pređe liniju kada ga emocije savladaju. Ne možeš da ga obgrliš rukama i da ga smiruješ. Ne ide to tako. Međutim mi smo ok sa time. Prihvatamo Drejmonda zbog onoga što je i što predstavlja, zbog takmičarskog žara, zbog te vatre, a tim se hrani iz te vatre. Gorinama nam pomaže da pobeđujemo – poručio je Ker. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter