0
Ostali sportovi

FOTO: YouTube/@HANDBALL NATION

SRBIN NOKAUTIRAO DVOJICU IGRAČA: Naš golman od 135 kg poguban za svoje rivale, jednog je poslao u bolnicu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.23 u 10:12

Dve užasne povrede

Srbija odavno nije imala tako kvalitetnog golmana još od Darka Stanića, a slobodno se može reći da je Dejan Milosavljev njegov pravi naslednik.

Njegova ekipa Fuksa iz Berlina za koju on nastupa juče se plasirala u poulfinale Evropske lige nakon pobede u revanšu nad Kadeten Šafhauzenom.

Ipak, ovaj meč su nažalost obeležile dve teške povrede Kadetena, a nažalost glavni krivac za njih je upravo Dejan Milosavljev.

Prvo je loše prošao Lukas Herburger na koga je Milosavljev pao sa svojih 135 kilograma nakon sudara, zbog čega je odmah morala da mu bude ukazana pomoć, a procena lekarskog tima bila je da Austrijanca odmah moraju da prebace u bolnicu na dalja ispitivanja.

Da stvar bude gora, ubrzo posle toga je nogom srušio i Zorana Markovića, koji je u kontranapadu skočio „duboko“ u golmanski prostor, a tom prilikom ga je zakačio stopalom u lice.

Milosavljev je dobio crveni karton i povredio je stopalo, dok se Marković onesvestio i ostao je nepomično da leži, zbog čega je i publika pretrnula.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter