0
Fudbal

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

PROMENE NA KLUPI HRVATSKE: Kraj saradnje! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.23 u 18:16

Šimunić bivši.

Fudbalski savez Hrvatske je objavio da Josip Šimunić više nije selektor reprezentacije te zemlje uzrasta do 19 godina. On je u maju 2019. godine preuzeo ‘vatrene’ I posle četiri godine na 38 utakmica zabeležio je 19 pobeda deset remija i devet poraza.

Predsednik NHSa Marijan Kustić se zahvalio Josipu na trudu.

-Zahvaljujem Josipu na trudu u protekle četiri godine, kada je vodio U-19 reprezentaciju Hrvatske. Svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom svakako je doprineo razvoju naših mladih fudbalera, a kao proslavljeni reprezentativac , mogao im je dočarati šta znači i predstavlja hrvatski dres. Drago mi je što smo zajednički prepoznali da je vreme za promjne, a Josipu želim puno uspeha u daljoj karijeri – vrata hrvatskog fudbala uvek će mu biti otvorena. –  zaključio je Kostić.

FOTO: Starsport

Sada već bivši selekor Hrvatske, Šimunić se zahvalio Kostiću, rukovodstvu i svim članovima i osobalju saveza

-Hvala predsedniku Kustiću i rukovodstvu Saveza na prilici koju su mi pružili, i zaista mi je bilo zadovoljstvo voditi U-19 reprezentaciju Hrvatske u protekle četiri godine. Voleo bih da pandemija nije demantovala. imali smo priliku za veći kontinuitet, ali nismo mogli da utičemo. Želeo bih da se zahvalim svim članovima osoblja, igračima i ljudima iz Saveza na odličnoj saradnji, koja će mi ovaj period ostati u lepom sećanju. Predstavljati Hrvatsku, bilo kao igrač ili kao trener, za mene je najveća moguća čast u fudbalu i tako će uvek ostati. – istakao je Josip Šimunić.

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter