0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic FMP - Partizan, ABA Liga, 3. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PARTIZAN PROTIV BUDUĆNOSTI ZA OSTANAK NA PRVOM MESTU: Obradović svestan da će biti promene u igri Podgoričana!

Objavljeno: 20.04.23 u 15:24

Trijumfom bi sigurno završili sezonu na prvom mestu.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet gostovaće ekipi podgoričke Budućnosti u odloženom meču 22. kola AdmiralBet ABA lige u petak od 19 časova. U susret ovom meču, crnogorski tim je promenio trenera, pa je ekipu preuzeo Petar Mijović, a svega toga dotakao se strateg crno-belih Željko Obradović.

On je istakao da su svi u klubu svesni znalaja utakmice, kao i da će Budućnost zbog promene trenera, svakako imati i određene promene u igri.

– Poslednja utakmica, svesni smo njegog značaja. Ono što je bitno pred tu utakmicu je to da smo mi napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promenila trenera i da će sigurno biti nekih novih stvari u njihovoj igri. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike igre tiče. Zdravi smo, spremni i svesni toga šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja naravno da domaćem terenu igra sasvim drugačije – istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović, napominje da je ovo najbitnija utakmica u dosadašnjem delu sezone i da njegov tim želi da obezbedi prvu poziciju.

– Ovo je najbitnija utakmica u dosadašnjem delu sezone. Želimo da obezbedimo prvo mesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa. Svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju ABA lige. Dugo sam ovde, znam kako izgleda gostovanje u punoj Morači i koliko je teško. Dobra su ekipa, koja će sigurno pokazati reakciju na promenu trenera. Mi moramo da budemo fokusirani, da igramo našu igru i ako tako bude, sigurno ćemo odraditi dobar posao – zaključio je Trifunović.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter