0
Domaći fudbal

Nenad Lalatovic Superliga, Super Liga, Crvena Zvezda - Mladost GAT 2.4.2023. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NAKON SMRTI MAJKE, NAJTEŽE MU JE PALA OVA IZDAJA: Lalatović otvorio dušu – prašta, ali ne zaboravlja!

Objavljeno: 20.04.23 u 12:15

„Zaslužio sam makar da me nazove.“

Fudbaleri Mladosti GAT, prvi meč u plej-autu Mozzart Bet Superlige Srbije odigraće protiv ekipe Radničkog iz Niša i to u petak od 17 časova. Mnogo pažnje pred ovaj duel, usmereno je ka trenerima oba tima, Nenadu Lalatoviću i Draganu Šarcu, koji su do skoro bili nerazdvojni prijatelji i saradnici, ali se sve to promenilo.

Naime, Lalatović je u toku sezone napustio Radnički i potpisao ugovor sa Mladosti iz Novog Sada, dok je Šarac odlučio da ostane u Nišu i preuzme vođenje ekipe. Sve se dogodilo bez poziva, a Lalatović je u razgovoru za Žurnal otkrio koliko mu je to teško palo.

– Posle smrti moje majke i razvoda braka, to mi je najteže palo. Od nekog koga sam toliko voleo, vodio ga svuda sa sobom, napravio mu ime i prezime i omogućio da zaradi toliko novca, zaslužio sam makar toliko da me nazove i kaže kakve planove ima – počeo je Lalatović i dodao:

– Moglo je sve da se završi na mnogo dostojanstveniji način, jer sam ga, čak, i ja molio da počne da radi sam. Ovakav njegov potez za mene je dno dna, praštam mu, ali nikada neću zaboraviti to što mi je učinio.

Mladost GAT se trenutno nalazi na samom začelju tabele sa 20 bodova, dok je Radnički trenutno u sigurnoj zoni sa 9 bodova više.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter