2
Fudbal

Nikola Lazetic FSS Izborna Skupstina, Stara Pazova 1.11.2022. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

LAZETIĆEV UTISAK KATASTROFALAN NAKON BRUKE U STAROJ PAZOVI: „Nijedna selekcija ne sme sebi ovo da dozvoli!“

Objavljeno: 20.04.23 u 14:08

Doneće odluku u narednim danima.

Direktor mlađih selekcija FSS Nikola Lazetić u razgovoru za Žurnal, govorio je o ogromnom neuspehu mlađe kadetske selekcije na UEFA razvojnom turniru u Staroj Pazovi. Igrači rođeni 2007. godine i mlađe, upisali su 3 poraza, primili su čak 13 golova, a nisu postigli nijedan.

Javnost je zbog svega izuzetno razočarana, a Lazetić je pokušao da izanalizira kompletnu situaciju, uz napomenu da je ovaj tim bio bez sedmorice koji već duže vreme nastupaju za stariju selekciju.

– Sigurno da nas je neuspeh sa turnira totalno poremetio i bacio senku na sve zavidne rezultate, koje su do sada napravile ostale mlađe selekcije. Ovaj tim bio je bez sedmorice koji već duži period igraju za stariju selekciju i spremaju se za učešće na Evropskom prvenstvu od 17. maja. U sredu je većina njih bila u timu na prijateljskoj utakmici protiv domaćina kontinentalne smotre Mađarske i pobedili su 1:0. Bez obzira na to, nijedna selekcija u sistemu FSS ne sme sebi da dozvoli ovako nešto, uzrast nije važan – počeo je Lazetić i dodao:

– Utisak je katastofalan i narednih dana doneću odluku šta ćemo i kako ubuduće raditi sa ovom selekcijom.

BONUS VIDEO:

0
2

2 Komentara

  1. Pa vrv „necija“ deca igraju za reprezentaciju, 80% njih nema pojma ali ih ugurali mame i tate da igraju. Klasika prica za Srbiju

    3
    0
    Odgovori
    • Pustite decu da vam kažu ko je najbolji u njihovom klubu oni to najbolje znaju pa od njih pravite selekciju i nećete pogrešiti. Sa svojim odlukama uništili ste talente našeg fudbala i dosli smo tu gde jesmo, brukate drzavu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter