0
ATP

Dusan Lajovic - Gregoire Barrere 20. April 2023. Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

LAJOVIĆ RUTINSKI DO ČETVRTFINALA SRPSKA OPENA: Dušan zakazao duel sa Đokovićem i osvetio Međedovića! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.23 u 12:58

Sada će imati znatno teži posao.

Srpski teniser Dušan Lajović savladao je Francuza Gregorija Barera rezultatom 2:0 (6:3, 6:0) i tako se plasirao u četvrtfinale Srpska opena. Uspeo je Lajović da osveti Hamada Međedovića, koga je francuski teniser savladao juče i tako zakaže duel sa Novakom Đokovićem u borbi za polufinale turnira u Banjaluci.

Počeo je srpski teniser odlično, pa je već u drugom gemu napravio brejk, a potom i pvoeo sa 3:0. Ipak, Francuz se nije lako predao, već je vratio brejk, a potom stigao i do izjednačenja. Prelomni momenat, dogodio se u 8. gemu, u kome je Lajović iskoristio drugu brejk loptu, oduzevši servis protivniku, a nakon toga i potvrdivši servis za 6:3.

Dusan Lajovic enter the court prior to the match against Gregoire Barrere at the ATP 250 Srpska Open 2023 at National Tennis Center on April 20, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs)

Što se tiče drugog seta, tu je sve bilo u znaku Dušana Lajovića. Srbin se za sve pitao, pa je set osvojio bez izgubljenog poena.

Lajović je uspeo da veže 5 gemova, tačnije 22 poena u nizu i tako pokazao ogromnu dominaciju.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter