0
AdmiralBet ABA Liga

Marko Jagodic Kuridza (L) and Zach LeDay Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

KURIDŽA PRED SUSRET SA PARTIZANOM: ‘Moramo da pokažemo karakter i damo sve od sebe!’

Objavljeno: 20.04.23 u 17:28

Očekuje nas dobar meč.

Košarkaši podgoričke Budućnosti dočekuju sutra od 19 časova Partizan u zaostaloj utakmici 22. kola Admiral Bet ABA lige. Biće to ujedno i poslednji meč ‘crnobelih‘ u regionalnom takmičenju,  a pobeda im garantuje prvo mesto i prednost domaćeg terena. Budućnost je nedavno je ispala iz Evrokupa, a nakon poraza od Borca je ceh platio Vlade Jovanović i umesto njega je trener postao Petar Mijović.

Marko Jagodić Kuridža igrač Podgoričana rekao je pred ovaj susret da im dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi, čak I u Evropi.

-Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u ligi, čak i u Evropi. Igraju sjajno i sigurno da je to izazov za sve nas. – započeo je.

On je dodao da na nekoliko loših utakmica moraju da pokažu karakter.

-Nakon nekoliko loših utakmica i rezultata moramo da pokažemo karakter i damo sve od sebe da izgledamo što bolje na ovoj utakmici i što bolje pripremimo za predstojeći plej-of. – zaključio je Kuridža.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter