0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JASNA PORUKA OSTOJE MIJAILOVIĆA: „Želim da Partizan i Zvezda, dugo godina igraju u Evroligi“

Objavljeno: 20.04.23 u 11:50

Ovo nagoveštava da stvari idu na bolje

Još jedna od tema o kojoj je pričao predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović bila je učešće dva srpska kluba u Evroligi.

Prvi čovek crno-belih je na neki način nagovestio pružanje ruke pomirenja večitom rivalu jer se on zalaže da oba tima budu u elitnom takmičenju.

– Sport jeste nauka. Postoji nešto što se zove i sreća i situacija u kojoj ne možete da utičete. Moj stav je potpuno jasan Želim da oba tima, dugo godina igraju u Evroligi. Zaslužuje Srbija. Kada pogledate šta je Beograd dao evropskoj košarci. Jednu stvar niko nije primetio. Od svih predstavnika ove sezone u Evorligi. Srpski predstavnici imaju zajedno 37 pobeda, a od srpskih predstavnika, jedino španski timovi imaju više pobeda. Svi imaju manje pobeda od nas. Mislim da smo pokazali da smo razbili tu barijeru. Imamo navijače, imamo kvalitetne budžete, timove. Mi jesmo rivali, ali mislim da naš zajednički nastup, naš stav mora biti jedinstven zbog Srbije i naših zajedničkih uspeha.

U Srbiji, Novak Đoković je rekao da je prvi sport u Srbiji košarka. Nije sreća zvezdaša da igraju Evroligu, a partizanovci ne, a i obrnuto – zaključio je Mijailović.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter