0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Alba Berlin at Aleksandar Nikolic Hall on February 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ NAKON POBEDE: „Ponovo smo imali pad koncentracije ali pobeda se piše“!

Objavljeno: 20.04.23 u 21:45

Trener „crveno-belih“ sumirao je utiske nakon pobede svoje ekipe

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na gostovanju ekipu Mornara 65:87 u okviru zaostalog 23. kola AdmiralBet ABA lige. Aktuelni šampion Srbije i Jadrana je tako ostao u trci za prvo mesto ali im je potrebno da u poslednjem kolu dobiju Cedevitu a da Partizan izgubi od Budućnosti.

Šef stručnog štaba „crveno-belih„, Duško Ivanović, rekao je da je njegova ekipa imala pad koncentracije krajem treće i početkom četvrte četvrtine ali da su uspeli da privedu meč kraju.

Ja mislim da smo u utakmici i mi i Mornar pokazali i dobre i loše strane. Mi smo ponovo, kao u nekim bitnim utakmicama imali pad koncentracije i loše igre, ali dobili smo utakmicu. Mornar je pokazao da igra izuzetno modernu košarku, brzu košarku, ima brze šutere i čestitam na dobroj sezoni.

VESTI O ZVEZDI:

Ivanović se zahvalio na lepoj dobrodošlici po povratku u Bar.

Zahvaljujem se na toplom prijemu, ja sam ovde bio kad se igrala Jugoslavije, ali nisam bio odavno. Sviđa mi se dvorana, ambijent, svaka čast.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter