0
Fudbal

head coach Barak Bachar Maccabi Haifa Press Conference ahead the match against Crvena Zvezda - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDINA DELEGACIJA VEĆ STIGLA U IZRAEL: Počinju pregovori sa Makabijem!

Objavljeno: 19.04.23 u 11:15

Biće dinamično u Haifi!

Crvena zvezda je na pola puta od dovođenja Baraka Bahara. Čini se da je ona teža polovina pređena, s obzirom da je izraelski stručnjak pristao da sledeće sezone predvodi crveno-beli. Međutim, ostaje i deo koji podrazumeva pregovore sa Makabi Haifom.

Nekoliko puta su u Haifi naglašavali da neće praviti probleme svom trenutnom treneru, ali jasno je da i oni žele svoj deo kolača.

Naime, prve informacije koje su stizale bile su da Makabi traži 600 hiljada evra za svog trenera, a kako prenose lokalni mediji, predsednik izraelskog kluba, Jakov Šahar želi i celi milion.

Koliko će obeštećenje Zvezda morati da plati? Kada nam se zvanično i obrate – čuće. – poručili su izvori iz Makabi Haife portalu Walla.

Podsećamo, Bahar je prema navodima medija juče i zvanično prihvatio ponudu, a sa sobom u Beograd dovodi pomoćnika Gaja Vizingera, trenera golmana Gaja Sarfatija i analitičara Adama Davida. Iako se nadao da će kondicioni trener Dror Šimšon poći sa njim, čini se da će on ipak ostati u Haifi.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter