0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA GOSTUJE U BARU: Ivanović poziva na oprez! (FOTO)

Objavljeno: 19.04.23 u 22:20

Novi izazov za aktuelnog šampiona regiona!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet odradili su u sredu nakon dana pauze i pobede nad ekipom Splita, jutarnji trening, a nakon toga su se uputili  ka Crnoj Gori gde ih u četvrtak od 19 časova očekuje zaostala utakmica 23. kola protiv Mornara u Baru.

Utakmica u dvorani “Topolica” igra se od 19 časova.

FOTO: KK Crvena zvezda

U prvom meču dve ekipe koja je odigrana u decembru u Beogradu, crveno-beli su slavili 93:77. Podsetimo, crveno-beli su bili prunuđeni da zatraže otkazivanje ove utakmice zbog virusa i zdravstvenih problema koji su zadesili ekipu samo dva dana pre odigravanja ove utakmice, a nakon evroligaškog duela sa Baskonijom.

Pred ovaj meč trener Duško Ivanović računa na sve jači i jači sastav, u tim se vratio kapiten Branko Lazić.

-Od našeg prethodnog meča promenio se sastav ekipe Mornara, ali je sistem trenera Pavićevića ostao isti. Brza košarka, sa mnogo tranzicije i šuteva. Neugodna utakmica kojoj pristupamo maksimalno ozbiljno, i u kojoj želimo da dobrom igrom dođemo do pobede – rekao je iskusni Ivanović.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter