0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI ‘JURE’ TREĆI TRIJUMF NAD RADNIČKIM: Vreme je za plej-of Superlige!

Objavljeno: 19.04.23 u 20:52

Nastavlja se borba u elitnom rangu!

Fudbaleri Voždovca sastaju se sa Radničkim 1923, u okviru prvog kola doigravanja Superlige Srbije. Utakmica se igra u petak od 19 časova na Krovu.

Beogradski klub je prethodnu fazu takmičenja u prvenstvu završio na sedmom mestu sa 39 bodova, dok je tim iz Kragujevca bio osmi sa dva boda manje. U toku regularnog dela šampionata, Zmajevi su na oba susreta slavili minimalnim rezultatom 1:0.

Šef stručnog štaba kluba iz Zaplanjske, Nikola Puača, izneo je očekivanja pred nastavak šampionata.

-Mini pauzu u prvenstvu iskoristili smo da se odmorimo i napunimo pozitivnom energijom kako bismo što spremnije dočekali početak plej-ofa. Sa ekipama protiv kojih smo igrali tokom prolećnog dela odigrali smo ravnopravnije i kvalitetnije nego u jesenjem delu prvenstva i to je nešto što nas zadovoljava. Očekivanja su da do kraja sezone pokažemo dalji progres u svakom smislu te reči –  poručio je šef struke kluba iz Braće Jerković.

Naredni rival Zmajeva je Radnički 1923, koji je u poslednjih nekoliko kola zabeležio odlične rezultate.

-Reč je o ekipi koja je dosta dobro organizovana i u svakoj fazi igre jasno zna šta želi. Odlična sezona je iza njih i nisu slučajno izborili plasman u doigravanje, u ni malo lakoj konkurenciji –  rekao je trener Voždovca i dodao:

-Ono što nama u poslednje vreme nedostaje jesu bolji rezultati i ova utakmica nam je prva prilika da pokažemo da smo sposobni da iz nje izađemo kao pobednici.

Strateg beogradskog kluba otkrio je da još ne zna da li će imati na raspolaganju sve igrače za predstojeći susret.

-Kadrovska situacija je malo bolja nego ranije. Igrači koji su bili povređeni vraćaju se u trenažni proces, tako da ćemo videti da li će biti spremni za utakmicu u petak. Nemamo suspendovanih igrača za ovaj meč –  zaključio je Puača.

Televizijski prenos utakmice obezbeđen je na kanalima Arene sport, a karte će biti u prodaji na dan utakmice od 10 časova na biletarnici ispred TC Stadion.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter