0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

UTUČENI TIJAGO SILVA: „Moramo da napravimo strategiju – ne možemo da krivimo trenere!“

Objavljeno: 19.04.23 u 12:30

Jasno je kome su upućene kritike!

Čelsi je sinoć eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona, te je ova košmarna sezona za klub iz Londona postala još gora.

Jako razočaran nakon eliminacije bio je Tijago Silva.

Napravljen je prvi korak. Pogrešan korak, ali je napravljen. Promenjeni su vlasnici, novi igrači su došli… Morali smo da pređemo u veću svlačionicu, jer postojeća nije odgovarala veličini tima. – započeo je Brazilac.

Smatra da se mora napraviti strategija pri dovođenju igrača.

Trener može da izabere samo 11 igrača za startnu od njih 30. Neki ne mogu da budu u timu, a potpisali smo osam igrača u januaru. Moramo da zastanemo, da napravimo strategiju. U suprotnom – mogli bismo da napravimo iste greške. Uvek je neko uznemiren, jer ne mogu svi da igraju. – dodaje fudbaler Čelsija.

Ne mogu se baš uvek ni treneri kriviti za sve.

Ne možemo da krivimo trenere, a mi da ne snosimo i ne preuzmemo odgovornost. Ovo je teško razdoblje za klub, sa dosta neodlučnosti. Svi previše pričaju o smeni trenera. Imali smo ih trojicu ove sezone, plus utakmica sa Brunom, koju nismo dobili. Moramo da pogledamo šta je pogrešno urađeno i da pokušamo to da promenimo. – istakao je brazilski štoper.

Kaže da mu je ovo veoma tužan dan s obzirom da je odigrao možda i poslednju utakmicu u Ligi šampiona.

Za mene je ovo bila teška i frustrirajuća sezona. Ovo je, možda, bio moj poslednji meč u Ligi šampiona. Ostalo mi je još samo godinu dana ugovora i moja karijera je pri kraju. Veoma tužan dan. – zaključio je Tijago Silva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter