0
ATP

Laslo Djere vs Borna Coric 19. April 2023. Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

SRPSKI TENISER ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U REPUBLICI SRPSKOJ: ‘Publika je bila na mojoj strani – Nije mi bitno da li je 21. ili 51.’

Objavljeno: 19.04.23 u 16:22

Sjajno izdanje našeg tenisera!

Srpski teniser Laslo Đere savladao je Hrvata Bornu Ćorića u osmini finala Srpska opena sa 2:1 (6:4, 6:7, 6:4) nakon 3 sata i 17 minuta borbe. Gledali smo maratonski meč, koji je počeo nešto posle 11 časova, nakon čega je Đere postao prvi četvrtfinalista turnira u Banjaluci. Nakon meča svoje utiske izneo je i sam Laslo:

‘Publika je bila na mojoj strani. Vrlo korektna je bila, aplaudirali su i njemu. Sigurno da mi je to mnogo pomoglo u ključnim trenucima.’ – uprkos bitnoj pobedi, ne smatra da će ga pobeda nad 21. teniserom sveta previše poneti:

‘Mislim da neće što se tiče njegove rang liste. Hoće u smislu što je on dobar igrač. Teško ga je dobiti. To će mi doneti samopouzdanje. Da li je 21. ili 51. to mi nije bitno.’ – zaključio je Laslo.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter