0
ATP

Nikola Cacic (R) and Miomir Kecmanovic (L) of Serbia signed autographs to the fans after the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 04, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRPSKI DUBL U ČETVRTFINALU SRPSKA OPENA: Ćaćić i Kecmanović sjajni protiv iskusnog dua!

Objavljeno: 19.04.23 u 14:07

Prava timska pobeda.

Srpski teniser Nikola Ćaćić i Miomir Kecmanović, plasirali su se u četvrtfinale turnira u Banjaluci – Srpska opena, pošto su savladali Kurešija i Risa sa 2:0 (7:6, 7:5).Bio je ovo jedan od najzanimljivijih susreta na turniru, trajao je sati i 46 minuta, a videli smo pregršt dobrih poteza na obe strane.

Srpski dubl, sastao se sa iskusnim teniserima, Kurešijem (42) iz Saudijske Arabije i Risom (30) iz SAD, a prikazana je velika želja za trijumfom, koja ih je na kraju odvela do cilja.

U prvom setu, gledali smo taj brejk, koji su naši teniser dobili sa 7:5. U drugom, Kecmanović i Ćaćić uspevaju da oduzmu servis protivnicima u 12. gemu i tako zabeleže bitan trijumf.

U četvrtfinalu turnira u Banjaluci, Kecmanović i Ćaćić će odmeriti snage sa boljim iz duela Aldin Šetkić, Džejson TejlorSander Žil, Joran Filgen. Srpska open, igra se za nagradni fond od 562.815 evra.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter