0
Košarka

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021 Mega v Buducnost (Podgorica) head coach Petar Mijovic Beograd, 20.12.2020. foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

PETAR MIJOVIĆ SE NE PREDAJE: „Borićemo se i protiv Partizana i protiv svakog tima do kraja sezone!“

Objavljeno: 19.04.23 u 13:27

Ipak, svestan je snage protivnika!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet u petak, 21. aprila, gostuju u Morači ekipi Budućnosti u okviru zaostalog meča 22. kola AdmiralBet ABA lige.

Za Budućnost ovaj meč ne dolazi u idealnom momentu. Plavi su nakon ispadanja iz Evrokupa, doživeli šokantan poraz od Borca u Morači, a ceh je platio trener Vladimir Jovanović.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Na njegovo mesto, do kraja sezone, postavljen je Petar Mijović.

Na današnjoj konferenciji pred meč sa crno-belima Mijović najavljuje borbu.

Očekuju nas jako zahtevne utakmice i izuzetno teški rivali. Prvi rival nam je Partizan, a iluzorno je trošiti reči o kvalitetu ekipe koja je izborila plasman u TOP 8 fazu Evrolige. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo se u svakom meču do kraja sezone boriti za pobedu, bez obzira ne ime rivala sa druge strane parketa. – kazao je novi-stari trener Budućnosti.

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021
Mega v Buducnost (Podgorica)
head coach Vladimir Jovanovic and head coach Petar Mijovic (R)
Beograd, 20.12.2020.
foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

 

Utakmica protiv Partizana za podgorički klub nema takmičarski značaj.

Utakmica protiv Partizana nema takmičarski značaj za nas. Igramo protiv ekipe, koju su najbolji timovi Evrope nastojali da izbegnu u četvrtfinalu. Daćemo sve od sebe, nastojaćemo da napravimo dobru uvertiru za ostvarenje ciljeva koje sam zacrtao, a to su plasman u polufinale plej-ofa ABA lige, osvajanje titule u Crnoj Gori i povratak navijača na tribine. – zaključio je Mijović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter