0
ATP

Novak Djokovic speaks with media during the press conference at ATP 250 Srpska Open on April 17, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

NOVAK NAKON POBEDE: ‘Najsporiji teren koji sam ikada video!’

Objavljeno: 19.04.23 u 19:07

Nakon drame, Novak se malo i našalio.

Srpski teniser bio je na rubu eliminacije već na samom startu turnira u Republici Srpskoj. Prvi set srpski teniser izgubio je u taj-brejku. Iako to Novak uvek pokušava da prikrije, dalo se primetiti da nije u potpunosti miran. Ipak, u nastavku meča uspeo je da nadigra francuskog tenisera i na kraju slavi sa 2:1, po setovima 6:7, 6:3, 6:2. Nakon meča, Novak je rekao:

 

‘Ovo je najsporiji teren koji sam ikada video, nisam mogao udarcima da prodirem kroz teren i svaka lopta je bila lako vraćena pa sam malo uhvatio ritam tek u finišu drugog seta i srećan sam što sam pobedom zavrišio meč. Atmosfera je bila fantastična, zahvalan sam svima koji su došli da me podrže.’ – rekao je Novak i potom dodao:

‘Ružno zvuči, ali nisam poznavao današnjeg protivnika. Perspektivan teniser, pobedio je Vavrinku. Teški su uslovi, teren, loptice. Trenurao sam ovih dana, ali jedno je trening a drugo meč. Nisam bio na svom nivou. Čestitam mu na borbi. Hvala što je dekicu poput mene pustio danas da pobedi.’ – zaključio je srpski as.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter