0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

„NIJE MOJ STIL DA PROZIVAM“: Jokić se oglasio pred utakmicu sa Minesotom, otkrio sa kim je razgovarao! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.23 u 14:25

I dalje se ne zna da li će zaigrati.

Košarkaši Denver Nagetsa, odmeriće snage sa ekipom Minesote po drugi put u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije i to u noći između srede i četvrtka o 4 sata po našem vremenu. Nagetsi su slavili u prvom susretu prilično lako, ali je povredu doživeo srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je neizvestan za predstojeći duel.

Denver je odradio trening, a na njemu nije učestvovao najbolji košarkaš sveta, dok je u razgovoru sa medijima istakao da ne brine zbog zgloba.

Uoči ove serije, Jokić je imao kontakt sa Timom Konelijem i Majkom Norijem, bivšim GM-om i trenerom Denvera, koji sada rade u Minesoti. Povodom toga, dobio je pitanje novinara, da li su ga prozivali, na šta je odgovorio negativno, dok su ga potom upitali da li je on njih prozivao.

– To nije moj stil – istakao je Jokić.

Na samom kraju, Nikola se osvrnuo i na utakmicu koja predstoji.

– Imali smo dobru utakmicu, ali nismo zadovoljni. Nećemo se opustiti. Jednostavno ćemo igrati bolje. Znamo da će oni igrati agresivnije, pokušati da nas iznenade. Ali mislim da smo spremni.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter