0
ATP

FOTO: STARSPORT

MEĐEDOVIĆ DAO SVE OD SEBE I DOBRO NAMUČIO BARERA: Nada srpskog tenisa opravdala vajld kartu! (FOTO)

Objavljeno: 19.04.23 u 15:42

Borio se do samog kraja.

Mladi srpski teniser Hamad Međedović, poražen je u svom prvom meču na Srpska openu, od Gregorija Barera rezultatom 2:0 (7:6, 7:5). Ovaj meč trajao je nešto više od 2 sata, a devetnaestogodišnji Srbin, pokazao je da je svetla budućnost našeg tenisa pruživši veliki otpor osmom nosiocu turnira.

Ovaj meč, počeo je juče, ali je zbog kiše prekinut i odložen za danas. Što se tiče samog susreta, sigurno da ostaje žal za prvim setom, koji je Međedović mogao da reši u svoju korist i tako pred današnji dan stekne veliku prednost.

Igralo se izjednačeno na obe strane do 3:3, kada je Barera prvi došao do brejka. Međedović je odmah uzvratio za 4:4, a do taj brejka, oba tenisera su čuvala svoj servis.

FOTO: STARSPORT

Velika drama, nažalost tragična po srpskog tenisera viđena je u završnici seta. Međedović je poveo sa 6:4, imao je 2 set lopte, ali je znatno iskusniji Barera dobio 4 poena uzastopno i tako poveo sa 1:0.

Što se tiče nastavka meča koji je viđen danas, Barera je ponovo prvi napravio brejk, kada je poveo sa 3:1, ali je kao i juče, Međedović odmah uzvratio.

U nastavku seta, Međedović je na 4:4 imao brejk loptu, ali nije uspeo da je iskoristi. Potom je u poslednjem gemu na meču, kada je Barera vodio sa 5:4, Francuz poveo sa 0:40, a Hamad je uspeo da sačuva dve, ali ne i treću meč loptu.

Podsećamo, Hamad Međedović je dobio vajld kard za učešće na ovom turniru, a prema svemu prikazanom, apsolutno ju je opravdao.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter