0
Ostali sportovi

Igor Milanovic Vaterpolo Liga Sampiona, Novi Beograd - Pro Reko, Pro Recco LEN Championbs League, finale, final Beograd, Srbija 4.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LEGENDA SRPSKOG VATERPOLA BESNA ZBOG SITUACIJE SA MANDIĆEM: „Ako krenu prljavštine, svašta može da izađe“! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.23 u 15:57

Nije mu jasno zašto se to desilo.

Jedan od najboljih srpskih vaterpolista Dušan Mandić, nedavno je izbačen iz ekipe Novog Beograda i trenutno ne može ni da trenira u ovom klubu. Nakon odluke trenera tog tima Živka Gocića, digla se ogromna bura, a posle svega se oglasio i sam Mandić, koji je istakao da „ima Boga i da on sve vidi“.

Ovaj slučaj prokomentarisao je i legendarni srpski vaterpolista Igor Milanović, koji vrlo dobro poznaje Dušana Mandića.

– To je prosto neverovatno. Skoro sam sa jednim prijateljem razgovarao i upotrebio sam termin razapeti Mandić. Poznajem to dete od 13. ili 14. godine, doveo sam ga u Partizan i brinuo o njemu na neki način. Ne ume Mandić da bude negativan, to su dokazali i ovi sa izjavom da on ništa nesportski nije uradio, nikakva vrsta nediscipline ne postoji kao razlog što smo mi njega udaljili i zabranili mu da dolazi na bazen i trenira u teretani. U toj rečenici imate takvu kontradiktornost, to je neverovatno. Ko zna šta će sada sve da kaleme i pričaju, kada su u stanju to da kažu. Svaliti svu krivicu na Mandića pokazuje nemoć – istakao je Milanović u podkastu „Pod kapicom“.

Milanoviću je sve ovo posebno zasmetalo i skrenuo je pažnju na trenutnu poziciju Dušana Mandića.

– Zučalo je jako neuverljivo, kao kada mali Đokica nešto objašnjava. Samo po sebi je to neobjašnjivo. Možete misliti kako se oseća Mandić. On traži obrazloženje, oni ne znaju da mu ga daju. A, možete misliti kako se oseća Mandićev saigrač. I zapita se i kaže sebi da to i njemu sutra može da se uradi. To nikako nije dobro za tim, timski duh, za kreiranje opuštene atmosfere. Da bi stavio loptu u gol, treba da postoji opuštenost, kreativnost, nije to trka na 9.000 metara. Možete misliti kako se ostali osećaju. To je loš put koji su izabrali. Treba se pogledati u oči. Još ako krenu da se izbacuju prljavštine, šta sve tu može da izađe – zaključio je Milanović.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter