0
Evropske lige

Foto: Starsport

LEGENDA JUNAJTEDA O RONALDU: ‘Nije mogao da me dobije ni u stonom tenisu, razvaljivao sam ga!’ (FOTO)

Objavljeno: 19.04.23 u 18:20

Bilo je teških momentata za Portugalca.

Jedan od najboljih igrača svih vremena i legenda Mančester junajteda Krstijano Ronaldo ostavio je dubog trag u dresu ‘crvenihđavola’, ali, svaki početak je težak, pa i za njega. Portugalac je u Junajted došao kao veliki talenat, ali je bilo potrebno da izgradi karakter i stekne samopouzdanje kako bi postao zvezda Premijer lige. On je u periodu od 2003. do 2009. godine, na ‘Teatru snova‘ osvojio tri titule šampiona Engleske, kao i jednu Ligu šampiona.

Bivši saigrač Ronalda i legenda crvenog dela Mančestera Rio Ferninad je pričao o tome da je dobar igrač, ali da su morali da ga naprave jakim za engleski fudbal.

– Videli smo ga kakav je bio kada nam je došao u klub. Znali smo da je dobar igrač, ali smo morali da ga napravimo jakim za engleski fudbal. Nije imao “petlju”, naš je posao bio da ga očvrsnemo na sve moguće načine. Za taj deo bili smo zaduženi Kvinton Fortun i ja. Znali smo da ga toliko iznerviramo da je često plakao, graničilo se sa maltretiranjem. – započeo je.

FOTO: YouTube/Screenshot

Dodao je da su sve radili kako bi očvrsnuo.

– Sve smo to radili da očvrsne. Morali smo da ga izgradimo, a znali smo da će to i da prihvati. Ništa prema njemu nije bilo iz zle namere. – nastavio je bivši štoper.

Na kraju je istakao da nije voleo da gubi.

– Nije voleo da gubi. Nije mogao da me dobije ni u stonom tenisu, razvaljivao sam ga. Znali smo da se takmičimo svakog dana pred trening, kao lagano zagrevanje. Na kraju me je pobeđivao, bili smo kao Federer i Nadal, dva najbolja igrača stonog tenisa u klubu. Opet, kada bi izgubio, plakao bi. – zaključio je Ferninand.

BONUS VIDEO:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter