0
Evrokupovi

FOTO: Tviter/@Inter

INZAGI PRED REVANŠ MEČ PROTIV BENFIKE: ‘Čeka nas važna i teška utakmica’!

Objavljeno: 19.04.23 u 19:05

Italijan veruje u svoj tim.

Večeras od 21 čas Inter dočekuje Benfiku u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. U Lisabonu su ‘neroazuri’ slavili rezultatiom 2:0, i tako stekli finu prednost pred uzvratni duel na ‘Đuzepe Meaci’. Večerašnji pobednik ide na megdan Milanu.

Trener Intera Simone Inzagi rekao je da su porazi prošlost I da moraju da se fokusiraju na sutrašnju utakmicu.

– Porazi su prošlost. Moramo da se fokusiramo na sutrašnji meč. Čeka nas važna i teška utakmica. I pored loših rezultata, ne igramo loše. I dalje stvaramo šanse. – započeo je.

Italijanski stručnjak je često na udaru kritiku ove sezone i dodao je da je navikao na to i da im to daje motivaciju da bolje rade.

– Navikao sam na to. Bolje je da kritikuju mene nego moje igrače. Ova kritika nam daje motivaciju da radimo još više i bolje. Nismo bili dovoljno dobri u Seriji A. Imali smo svojih problema, ali još ima vremena za bolje rezultate. Sada moramo da se fokusiramo na to da našim navijačima pružimo sjajno veče koje će nam omogućiti da prođemo u polufinale LŠ. Mislim da bi to bila velika prekretnica za naš klub. – nastavio je bivši strateg Lacija.

Na kraju je istakao da moraju da daju sve od sebe i da je Benfika opasan tim.

– Znamo da naš plasman na tabeli Serije A nije ono što smo želeli, ali naš jedini fokus je Benfika. Znamo da imamo prednost, ali moramo da damo sve od sebe protiv tima koji u poslednje vreme ne postiže dobre rezultate, ali je i dalje veoma opasan. – zaključio je Inzagi.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter