0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐERE SRUŠIO HRVATA U MARATONSKOM MEČU NA SRPSKA OPENU: Ćorić poklekao posle više od 3 sata borbe! (FOTO)

Objavljeno: 19.04.23 u 14:40

Kakva pobeda, meč vredan pažnje!

Srpski teniser Laslo Đere savladao je Hrvata Bornu Ćorića u osmini finala Srpska opena sa 2:1 (6:4, 6:7, 6:4) nakon 3 sata i 17 minuta borbe. Gledali smo maratonski meč, koji je počeo nešto posle 11 časova, nakon čega je Đere postao prvi četvrtfinalista turnira u Banjaluci.

Igralo se izjednačeno od samog starta, a srpski teniser je uspeo da napravi prevagu u završnici prvog seta i povede sa 1:0. Treba napomenuti da je Đere poveo sa 5:3, ali je potom Ćorić odmah vratio brejk, dok je srpski teniser novim brejkom završio set u svoju korist.

FOTO: STARSPORT

U drugom setu, prvi do brejka stiže Ćorić, a nakon gema na svoj servis, vodi sa 1:3. Hrvatski teniser pravi još jedan brejk, ima prednost od 2:5, ali se Đere ne predaje.

Srbin je momentalno uzvratio sa dva brejka uzastopno, a kasnije je i poveo sa 6:5. Ipak gem na svoj servis je sačuvao Ćorić, pa je set otišao u taj brejk u kome je hrvatski teniser bio dominantan.

Treći set, rešen je ispostaviće se, već u prvom gemu. Đere je oduzeo servis Ćoriću i tu prednost čuvao je do samog kraja seta, pa je slavio sa 6:4.

U četvrtinalu Srpska opena, Laslo Đere će se sastati sa pobedničkom meča PopirinMolčan.

Ovaj meč, gledao je i najbolji svetski teniser Novak Đoković, koji će se na terenu naći nešto kasnije.

FOTO: STARSPORT

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter