0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: Didier Drogba of FC Chelsea looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DIDIJER DROGBA LJUT ZBOG ČELSIJA: ‘U klubu je nekada bilo klase!’

Objavljeno: 19.04.23 u 17:53

Vidno je razočaran.

Nekadašnji as Čelsija i bivši reprezentativac Obale Slonovače, Didijer Drogba, potpuno je razočaran dešavanjima unutar Čelsija:

Bilo je klase u ovom klubu za Abramovičeve ere, ali sada mislim da je nema. Mnogo mi je teško kada vidim kako su se otarasali određenih ljudi. Trebalo bi da se vrate starim principima i vrednostima. Više ne prepoznajem moj klub.’ – rekao je Drogba i potom dodao:

Njegove odluke su bile veoma inteligentne. On je doveo igrače kakvi su Petr Čeh, Andrij Ševčenko, Ernan Krespo, Mikel Esjen, Didije Drogba, Floran Maluda i ostali… To je urađeno da bi se osvajale titule. To su bili igrači sa određenim iskustvom.’ – zaključio je Didijer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter