1
Evroliga

Filip Petrusev reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DELIJE ODUŠEVLJENE, MIŠKO POTVRDIO: ‘Petrušev neće igrati ni za jedan drugi tim iz Evroliga!’

Objavljeno: 19.04.23 u 19:55

Potencijalno dobre vesti za ‘crveno-bele’

Agent Filipa Petruševa, Miško Ražnatović otvoreno je govorio o statusu Filipa Petruševa i njegovim, odnosnom njihovim planovima za narenu sezonu. Filip uživa veliku ulogu u Zvezdi, ali u slučaju poziva iz NBA lige, Petrušev će odmah ići ‘preko bare’.

‘Spreman je, verujem toliko da je spreman, do te mere da ne nameravam da slušam ponude iz Evrope celog leta. Ako ne potpiše do avgusta u NBA, onda ćemo prvo da slušamo Crvenu zvezdu, jer je tamo u odličnom okruženju. Verujem da će Filip biti sledeće sezone u NBA ligi, a ako se to ne desi, onda će ostati u Zvezdi. Mnogima se ovo neće dopasti, ali to je realnost.’ – rekao je Miško i potom dodao:

Filip Petrusev dunks the ball during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and KK Split at Aleksandar Nikolic hall on April 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– rekao je Ražnatović i potom dodao:

‘Prvog dana kada sam sreo Filipa i njegovu porodicu postavili smo ciljeve. A to je da mu garantujem NBA ugovor. Odlično smo počeli, nije bio toliko dobar na koledžu, ali je onda postao MVP Jadranske lige i bio draftovan. To nije bilo dovoljno da mu se obezbedi ugovor. Sledeći korak je bio Efes, evropski šampion. Sezona tamo mu nije bila dobra. Sada je u Zvezdi gde igra vrlo dobro. Nisam bio za to da bude četvorka, ali izgleda da je Duško bio u pravu što ga je tu stavio. Pokazalo se da mu ta pozicija odgovara, što može da mu bude važno za potencijalnu NBA karijeru. Nije samo centar, već i krilni centar, šutira sa mnogo samopouzdanja, a pritom je i atleta.’ – zaključio je Ražnatović.

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter