0
Košarka

FOTO: Starsport

ATAMAN O PONUDI PANATINAIKOSA: „Ako dođem – biću novi Željko Obradović!“

Objavljeno: 19.04.23 u 12:10

Da li je preambiciozan Turčin?

Nakon što, još uvek, aktuelni šampion Evrope u košarci, Anadolu Efes, nije uspeo da izbori ni učešće u plej-ofu ovosezonske Evrolige, sve glasnije su počele priče o odlasku Ergina Atamana sa klupe Efesa.

Ne negira to ni turski stručnjak, a interesovanje Panatinaikosa, koji želi da napravi ozbiljnu rekonstrukciju, je poznato.

Istina je da pregovaramo i imam dobar osećaj. Sve je bilo pozitivno i kad napustim Efes, PAO će biti moj prvi izbor. Atmosfera u OAKA areni mi odgovara. – kazao je Ataman.

Head Coach Ergin Ataman Istanbul during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Zatim je dodao, da će, ukoliko ode u PAO, postati novi Željko Obradović.

Ako dođem u Grčku postaću novi Željko Obradović. – izjavio je turski trener.

Možda malo preambiciozno od strane Atamana, s obzirom da je Obradović na svom kontu ima devet titula šampiona Evrope, a još uvek je u igri i za desetu, s obzirom da je izborio plasman u plej-of sa Partizanom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter