5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA ČELU EVROPE: Crveno-beli dočekali poraz Karabaga i izdvojili se na vrhu! (FOTO)

Objavljeno: 18.04.23 u 09:47

Srpski šampion jedini neporaženi tim u domaćem prvenstvu!

Zahvaljujući prvom porazu Karabaga u aktuelnoj sezoni nacionalnog šampionata Azerbejdžana, od drugoplasiranog Sabaha sa 2:1, Crvena zvezda je postala jedini klub iz najkvalitetnijih evropskih liga koji nema poraz u domaćem prvenstvu.

Izabranici Miloša Milojevića odigrali su 30 utakmica bez poraza, a već u prvoj rundi plej-ofa imaju priliku da osvoje novu titulu. Zvezdi je za trofej potreban samo jedan bod. U slučaju da ekipa iz Ljutice Bogdana ne izgubi do kraja borbe za 34. titulu u istoriji kluba, biće to drugi put da je do nje došla bez poraza.

Takav rasplet situacije prvi i jedini put je viđen u sezoni 2020/21 kada su crveno-beli zabeležili 35 trijumfa i tri remija, uz učinak od 108 bodova i 114 datih golova.

Zvezda na ‘Marakani‘ ne zna za poraz u Superligi još od aprila 2017. godine i to je takođe najduži niz na Starom kontinentu.

10
3

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter